Teater sLAgeT

2013-05-04
16:43:51

Lite Råare - Gnälliga Människor Undanbedes
Just nu spelar vi den nyskrivna revyn "Lite Råare - Gnälliga Människor Undanbedes".
 
Det är Anders Nohrstedt som har skrivit manus till revyn som till viss del är just, lite råare. Ibland rör vi oss in lite grann på ämnen som kanske inte alltid är så accepterat att skämta om. 
 
Premiär var det förra helgen då vi körde föreställning både lördag och söndag. Ikväll (lördag, 4 maj) kör vi också, kl 17:00. Så även imorgon (5 maj), kl 16:00 och nästa helg. Så det är fullt av datum då ni kan ta chansen att komma och kolla och skratta med oss, eller kanske gömma er bakom skämskudden ;)
 
Mer om föreställningen kan ni läsa på vår hemsida!
Och det kommer säkert att dyka upp lite grann här i bloggen också.
 
Just nu sitter vi nere i logen, taggar och värmer upp medan publiken kommer. Det är en strid ström utav underliga utrop och röstövningar, och knakande ryggar när folk stretchar och nästan viker ihop sig på mitten (Ronja är läskigt vig). Några rabblar tungvrickarramsor, stämmer gitarr och sjunger upp, någon pussar på den lille gosedjurshamstern Teodor innan han springer upp på scenen (han som pussade alltså, inte Teodor, han stannar här nere) och en annan smäller ner näven med full kraft i en kudde... Det frigör tydligen någon sorts hormoner.  Det är väldigt kul att se alla udda små uppvärmningsritualer som många har för sig innan det är dags att gå upp på scenen, den ena lite knäppare än den andra. Men alla verkar ju fungera, på sitt sätt.
 
Nu ska jag också sälla mig till detta gäng och göra lite knäppa övningar innan det är dags för mig också att gå upp på scenen!
 
Så nu kör vi hårt och så hoppas vi att vi får se er ikväll eller på någon utav de resterande föreställningarna! Och har ni redan sett oss så får ni gärna skriva en kommentar till det här inlägget om vad ni tyckte, eller om ni undrar något helt annat också förstås. Sedan får ni ju såklart komma och se oss igen om ni vill ;)
 
Ha det bra! (Puss och Kram kändes lite för gulligt tyckte Ulf E. Bitter, och vill ni veta vem han är så får ni se till att ta er hit :) )
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: