Teater sLAgeT

2013-06-16
21:46:06

Vilket Härligt Liv - Lite Info
 
 
Om två dagar är det uppspel för den nyskrivna pjäsen "Vilket Härligt Liv" som spelas av vår vuxengrupp. Kl 18 i våra lokaler i Ludvika, den 18 juni. Idag var det ett genrep som gick helt galant, så nu är det bara att vänta in den 18, så hoppas vi att vi ses då :D
 
Inträde: 50 kr
 
Spellängd: Ca 30 minuter
 
 
Vad handlar då "Vilket härligt liv" om?
 
Den handlar om vår så härliga och perfekta liv, som vi alla älskar att berätta om för varandra? Men är livet verkligen så perfekt och härligt? Här får vi följa fem kvinnor och en ung man som alla vill dela med sig av sina "härliga liv" med varandra...

Det är Louise, som alltid får en massa fina presenter från sin älskvärde make. Anna, som alltid är upptagen med sitt viktiga jobb, men ändå har all tid i världen att hålla sig i form. Hermine, som haft ett liv fyllt av äventyr och Becky, som med hjälp av sin vän Gustav, just har anmält sig till den nya talangtävlingen på TV för att bli nästa stora stjärna.

Men vad stämmer och vad stämmer inte? När Beckys barndomsvän Linda kommer på besök så känner alla vännerna behovet av att skylta med sitt liv för henne. Hon, som har arbetat som flygvärdinna och sett hela världen. Hon som måste ha haft ett sånt intressant liv.

Så, varför måste man ta i lite extra och bända lite på sanningen, för att få ett så intressant liv som möjligt? Egentligen kanske alla är lite avundsjuka på vad någon annan har, även om det är intressant eller ointressant.

 

I roller ser vi Liv Andersson, Karin Bergkvist, Tarja Bryntesson, Helena Johansson, Marion Hansson och Daniel Persson

 
Här kan du se lite bilder från en repetition 
 
Hoppas att vi ses den 18!
 
Ha det så bra!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: