Teater sLAgeT

2013-07-14
23:45:08

En liten sommarhälsning!
Nu är också "Gubblans Äventyr" färdigspelad, och våra duktiga ungdomar i Las Novas skötte det jättebra, och publiken var väldigt nöjd. Om man vill se bilder från föreställningen så kan man ta sig hit!
 
Efter "Vilket Härligt Liv" och "Gubblans Äventyr" så tar vi nu lite sommarlov. Men vi dyker ändå upp vid två tillfällen med vår barnföreställning "Guldlock och de tre björnarna", en något annorlunda version av den klassiska sagan. En gång i Söderbärke (15 juli), och en gång i Saxdalen (24 augusti). Läs mer om det på hemsidan!
 
 
Teatergrupperna drar igång igen till hösten, ungefär när skolorna börjar igen, och då sätter även repetitionerna igång inför nästa års traditionsenliga Trettondagsfars, men vilken pjäs det är hålls hemligt ett tag till. Inte ens vi som spelar vet än vad det är som gäller, men snart får även vi reda på det. Ni får däremot vänta ännu lite längre innan det avslöjas :)

Så lite sommarlov blir det, men ändå inte riktigt, helt enkelt.

Trevlig Sommar önskar Teater sLAgeT, ses igen i höst!


2013-07-08
17:12:00

Gubblans Äventyr - En Henhistoria
 
 
Här kommer lite mer info om en nyskrivna pjäsen Gubblans Äventyr - En Henhistoria, som spelas upp den 13 juli kl 15:00 i våra lokaler med vår ungdomsgrupp Las Novas!
 
Pjäsen kretsar kring Gubblan som är en hen. Gubblan är väldigt styrd av sin mamma, så långt att en psykolog måste sättas in. Men Gubblan har i alla fall ett udda par vänner som förstår hen och kan hjälpa hen!
 
I rollerna ser vi Josefine Ryman, Greta Wilhelmsson, Lisa Teglbjaerg, Jennifer Öhrström och Peo Backström Sandblad.
 
Manuset är skrivet av Peo Backström Sandbla, som också är gruppens ledare!
 
Välkomna att se Gubblans Äventyr - En Henhistoria, den 13 juli, kl 15:00 på Köpmansgatan 4 i Ludvika! Pris: 40 kr.